Atunci cand folositi formularul de contact de la site pentru a lua legatura cu mine, va rog sa utilizati o adresa de email valida pentru ca, in caz contrar, imi este imposibil sa va raspund. Inteleg nevoia de intimitate insa atunci cand imi puneti o intrebare ce necesita un raspuns urgent (pentru a nu pierde un termen de recurs de exemplu), dati-mi si posibilitatea sa va raspund. Asta daca doriti cu adevarat o mana de ajutor.

2 comentarii

ghetea robert

buna ziua! doresc sa deschid un proces impotriva fostei sotii pentru a-mi da dreptul la vizita si implicare in cresterea si educarea acestuia. de asemenea mai doresc sa stiu cum sa procedez si in partajarea unui imprumut bancar luat impreuna cu ea si care la care nu doreste sa contribuie.
va rog foarte frumos sa ma indrumati cum sa procedez mai ales cu copilul de care sunt privat de mai bine de un an.
va multumesc

tina

Buna seara, suntem 4 frati ,as dori sa stiu daca atunci cand vom eredita casa parintilor , in cazul in care unul dintre noi va vrea sa vanda si ceilati 3 vor fi contra (sau 2 dintre cei 4) ce anume spune legea romana? In acest caz , fratele in minoritate trebuie sa se supuna vointei majoritare sau poate cere celorlalti sa fie despagubit in valoare baneasca pt partea lui.Daca ceilati nu au bani pt despagubiri, ce spune legea?
Va multumesc anticipat.

Comentariile sunt inchise.